Slider 5 - Boerengolf Hedel - Activiteiten bij de boer

Boerengolf Indoor speelhal

Boerengolfhedel beschikt ook over een indoor speelhal voor jong en oud. In een 300 m2 overdekte ruimte kunt u genieten van uren speelplezier. Maar dat is nog niet alles. Een combinatie van vergaderen en of team building geeft U hier zoveel inspiratie dat dit de kwaliteit ten goede komt. Maar ook pubquizen, bedrijfsuitjes, kinderfeesten of wilt u een bijzondere gebeurtenis nog meer bijzonder maken, vraag naar tal van mogelijkheden.

 

Wij kunnen groepen ontvangen van 2 tot 200 personen. Verder kunnen wij in combinatie met boerengolf of indoor spelen u heerlijk verwennen met een boerenlunch, boeren barbecue warm of koud buffet of wat u wenst. Maak eens kennis met deze nostalgische ruimte en proef de sfeer van het boerenleven. Verder beschikken wij over een gezellige bar, lounge hoek en mindervalide toilet.


Verder is het ook mogelijk om tijdens U verblijf een kijkje te nemen in de nieuwe melkveestal waar u kunt ontdekken hoe relax de melkdames het hier hebben. Vanuit de sky box kunt u een kijkje nemen tijdens het melken.


Laat u eens lekker verrassen want ook hier, is de boer troef, maar de klant koning.

Bert en Ine van Zeelst